Sådan synkroniserer du samsung sundhed og weward

Hvordan synkroniserer jeg Samsung Health med andre enheder?

Gå til Samsung Health-appen, og åbn den. Tryk på Menu (de tre vandrette linjer), og tryk derefter på Indstillinger. Tryk på Synkroniser med Samsung-konto, og tryk derefter på kontakten øverst på skærmen. Derudover kan du trykke på kontakten ud for Synkroniser kun via Wi-Fi, hvis du er bekymret for at bruge data.

Hvorfor synkroniserer mit Samsung-ur ikke med Samsung Health?

Hvis dine Samsung Health-data ikke synkroniseres automatisk mellem dit ur og telefon, bør du tjekke din netværksforbindelse og sørge for, at appen er opdateret. Hvis dit ur blev sat op uden en telefon, gemmes din seneste aktivitet kun på uret, og du vil ikke kunne se den på din telefon.

Kan Samsung Health synkronisere med smartwatchet?

For det første kan du synkronisere appen og din telefon med Samsung Health-aktiverede enheder som fitnessbånd, smartwatches, hovedtelefoner og nogle smart-tv'er for at hjælpe dig med at holde styr på dine fitnessbehov. Du kan også synkronisere dine andre foretrukne fitnessapps med Samsung Health, så du har alle dine fitnessdata ét sted.

Hvad skete der med Samsung Health-appen?

Ifølge et skærmbillede opnået af SamMobile, fra den 23. marts, vil Samsung Health ikke længere være tilgængelig på Android OS 7.0 Nougat eller lavere. Dem med ældre Galaxy-telefoner og -tablets skal opgradere til en ny version af Android for at fortsætte med at bruge Samsung Health eller opgradere til en nyere telefon.

brug Weward med et tilsluttet ur

9 relaterede spørgsmål

Hvad er relateret til Samsung Health?

Funktionen Connected Services giver Samsung Health-brugere mulighed for at synkronisere data med tredjepartsapps og -tjenester såsom Microsoft Health, Misfit, Fitbit, Jawbone og Runkeeper.

Hvordan bruger man Samsung Health-appen med uret?

– Tryk på knappen Hjem på dit Samsung Watch for at få adgang til din app-bakke, og vælg Samsung Health.
– Du bør kunne se din aktivitet, træning og timelige bevægelser registreret i løbet af dagen.
– Hvis du trykker på.

Hvorfor opdaterer mit Samsung-ur ikke mine trin?

Hvis trin- og pulssporingsfunktionerne ikke fungerer korrekt på dit ur, kan urremmen være for løs, eller urets software skal opdateres. En simpel genstart kan dog løse problemet.

Hvorfor virker Samsung Health ikke?

Gå til Indstillinger > Programmer > Samsung Health > Lager > Ryd cache. Hvis problemet fortsætter efter det, skal du følge disse trin igen og trykke på "Ryd data" og derefter genstarte din telefon.

Fungerer Samsung Health på andre enheder?

Samsung Health-appen er en af ​​de mest populære sundhedsapps og har over 50 millioner månedlige aktive brugere. Det virker ikke kun på Samsung-smartphones, men også på ikke-Samsung-telefoner, hvis enheden understøtter Android Marshmallow eller nyere.

Hvordan synkroniserer jeg mine Samsung-enheder sammen?

– Gå til Indstillinger og åbn den, tryk på dit navn øverst på skærmen, og tryk derefter på Samsung Cloud.
– Tryk på en app for at se dens yderligere synkroniseringsindstillinger.
– Tryk derefter på kontakten ud for de ønskede apps og data for at aktivere eller deaktivere automatisk synkronisering for dem.

Hvordan synkroniserer jeg mit Samsung-ur med min Samsung Health?

Åbn Samsung Health-appen på din telefon. Tryk på Menu (de tre vandrette linjer), og tryk derefter på ikonet Indstillinger. Tryk på Synkroniser med Samsung-konto, og tryk derefter på kontakten øverst for at tænde den. Tryk på Synkroniser nu.

Hvordan synkroniseres data mellem to Samsung-telefoner?

På din nye telefon skal du trykke på Modtag data, trykke på Galaxy/Android og derefter trykke på Trådløs. Fuldfør derefter forbindelsen ved at trykke på Tillad på den gamle telefon. På din nye telefon skal du vælge det indhold, du vil flytte, og derefter trykke på Overfør. Når overførslen er fuldført, skal du trykke på Luk på den nye telefon, og så er du i gang.

Hvordan parrer jeg mine Samsung-enheder?

– Stryg ned på din skærm for at få adgang til dine hurtige indstillinger, og tryk på. for at aktivere Bluetooth.
– Gå til dine Indstillinger > Forbindelser. Aktiver Bluetooth for at aktivere denne indstilling, når den er aktiveret, skal du vælge indstillingen for at parre enheder i nærheden.
– Gå til dine Indstillinger > Forbindelser.