Hvordan virker samsung sundhed

Hvordan bruger man Samsung Health-appen effektivt?

Er Samsung Health-appen god?

Samlet set er Samsung Health en solid fitness-app og en god mulighed for Samsung wearables. Den sporer og organiserer masser af data for at hjælpe brugerne med at tilegne sig sunde vaner og kontrollere deres kondition.

Er Samsung Health bedre end Apple Health?

Apple Health forbinder bedre med andre platforme og apps end Samsung Health, som er begrænset til nogle få. Der er en tredjepartsapp kaldet Health Sync, der forbinder Samsung Health med andre produkter, herunder Fitbit, Garmin og Coros ure.

Samsung sundhed

10 relaterede spørgsmål

Hvad er bedre end Samsung Health?

Der er over 25 alternativer til Samsung Health til en række forskellige platforme, herunder Android, iPhone, Apple Watch, Android Wear og online/web. Det bedste alternativ er Strava, som er gratis. Andre fantastiske apps som Samsung Health er Google Fit, ASICS Runkeeper, FitoTrack og adidas Running.

Hvor nøjagtig er Samsung Health?

Samsung Health-appen er lige så præcis som en GPS-navigator til at måle distance tilbagelagt under en løbetur. Det er ingen overraskelse, da appen bruger din telefons eller smartwatchs GPS-sensor. Jeg sammenlignede Samsung Health med tre separate GPS-løbeure, og de var lige så nøjagtige som nogen.

Kan jeg bruge Google Fit i stedet for Samsung Health?

Samsung Health og Google Fit-data kan ikke synkroniseres. Galaxy Watch-versionen af ​​Google Fit inkluderer ikke søvnsporing. Du skal bruge Samsung Health-appen til at måle dine søvndata.

Hvad svarer iPhone til Samsung Health?

Apple Health sporer dit skridttæller og deler muligvis disse data med Samsung Health for at give et nøjagtigt skridttæller. Brugeren kan kontrollere tilladelsen til denne share i Apples sundhedsindstillinger.

Kan jeg få Samsung Health på iPhone?

Ja! Samsung Health er tilgængelig på iOS til iPhones såvel som Android-telefoner. Download Samsung Health til din iPhone eller andre smartphones fra App Store eller Google Play Store. Begynd at spore dine helbreds- og wellnessdata med forskellige kompatible enheder.

Hvordan kender Samsung Health antallet af trin?

Samsung Health bruger en tilsluttet enhed, som din mobiltelefon eller Galaxy Watch, til at måle og opdatere dit skridttæller. Dit samlede antal skridt vises på dit ur og telefon ned til minuttet, så du har en nøjagtig optælling til enhver tid.

Er Samsung Health nøjagtige for trin?

Dit Samsung smartwatch sporer automatisk antallet af skridt, du har taget, mens du har det på. Forskellige faktorer kan forårsage, at urets skridttæller er unøjagtig. Du skal dog muligvis tjekke, hvordan dine skridt tælles af Samsung Health.

Hvordan øger man antallet af skridt på Samsung Health?

Få adgang til Samsungs sundhedsapp på telefonen, gå til TRIN ved at trykke på TRIN-sektionen. Øverst til højre er der 3 lodrette prikker, tryk på dem og gå til SET TARGET. Du kan sætte et trinmål baseret på din nuværende helbredsstatus. Når du er kommet dig over en skade, kan du øge dine målskridt tilsvarende.

Hvad er Samsung Health vs. Apple Health vs. Google Fit?

Samsung Health er en avanceret platform designet til at indsamle data fra alle Samsung-enheder. Apple Health rapporterer data indsamlet fra andre Apple-sundhedsapps og bærbare enheder. Google Fit er integreret med over 75 forskellige tredjeparts fitness-, ernærings- og søvnapps og -enheder.

Hvordan øger jeg mine Samsung Health-trin uden at gå?

– 1 Hold din telefon og sving armen frem og tilbage.
– 2 Ryst dit håndled frem og tilbage med din telefon indeni.
– 3 Stik din telefon i din strømpe og sving med benene.
– 4 Sæt din telefon på et cykelhjul, og drej den uden at montere den.