Ako synchronizovať samsung health a google fit

Môžete synchronizovať údaje medzi aplikáciami Samsung Health a Google Fit?

Health Connect iba pre Android kombinuje údaje z iných aplikácií pre fitness a zdravie a zobrazuje zdieľané informácie o zdravotných aplikáciách na vašich informačných paneloch Google Fit.

Aké aplikácie sa môžu synchronizovať s aplikáciou Samsung Health?

Funkcia Connected Services umožňuje používateľom Samsung Health synchronizovať dáta s aplikáciami a službami tretích strán, ako sú Microsoft Health, Misfit, Fitbit, Jawbone a Runkeeper.

Prečo sa môj Samsung Health nesynchronizuje?

Ak sa vaše údaje Samsung Health medzi hodinkami a telefónom nesynchronizujú automaticky, mali by ste skontrolovať sieťové pripojenie a uistiť sa, že je aplikácia aktualizovaná. Ak boli vaše hodinky nastavené bez telefónu, vaša posledná aktivita sa uloží iba v hodinkách a na telefóne ju neuvidíte.

Ako synchronizovať údaje o fitness zo Samsung Health do Google Fit

11 súvisiace otázky

Čo je lepšie ako Samsung Health?

Existuje viac ako 25 alternatív k Samsung Health pre rôzne platformy vrátane Android, iPhone, Apple Watch, Android Wear a online/web. Najlepšou alternatívou je Strava, ktorá je zadarmo. Ďalšie skvelé aplikácie ako Samsung Health sú Google Fit, ASICS Runkeeper, FitoTrack a adidas Running.

Funguje Google Fit s hodinkami Samsung?

Informácie o aplikácii Google Fit Rad Galaxy Watch4 a Galaxy Watch5 používa operačný systém Wear od spoločnosti Google, ktorý vám umožňuje inštalovať a používať aplikácie Google, ako sú napríklad sledovače Google Fit. Predchádzajúce modely Galaxy Watch však používajú Tizen OS, ktorý nie je kompatibilný so sledovačmi Google Fit.

Môžem používať Google Fit aj Samsung Health?

Aplikácia Google Fit je dostupná aj z vášho pripojeného telefónu. Poznámka: Sledovače Google Fit si musíte stiahnuť z Obchodu Play. Údaje Google Fit a Samsung Health nie je možné synchronizovať, no hodinky môžu stále sledovať údaje v oboch aplikáciách.

Funguje Google Fit s nejakými hodinkami?

Všetky inteligentné hodinky Wear sú kompatibilné so službou Google Fit a možno k nej pripojiť aj mnoho aplikácií; ďalšie informácie nájdete v nastaveniach aplikácií. Významnou výnimkou sú hodinky Garmin, ktoré všetky používajú aplikáciu Garmin Connect, ktorá sa nedá synchronizovať s aplikáciou Google Fit.

Môžem synchronizovať svoj Samsung Health s Google Fit?

Údaje Google Fit a Samsung Health nie je možné synchronizovať, no hodinky môžu stále sledovať údaje v oboch aplikáciách.

Ako si nainštalujem Google na svoje hodinky Galaxy?

Potiahnite prstom nahor na svojich Galaxy Watch 4Galaxy Watch 4Samsung Galaxy Watch 4 (štylizované ako Samsung Galaxy Watch4) sú inteligentné hodinky vyvinuté spoločnosťou Samsung Electronics. Sú to prvé hodinky Samsung s operačným systémom Wear OS od spoločnosti Samsung od Samsung Gear Live a prvé hodinky s operačným systémom Wear OS 3, ktorý vyvinuli spoločne Samsung a Google.https://en.wikipedia.org › wiki › Samsung_Galaxy_Watch_4Samsung Galaxy Watch 4 – Wikipedia na otvorenie zásuvky aplikácie. Otvorte aplikáciu Obchod Google Play a prejdite nadol na „Moje aplikácie“. Mali by ste vidieť čakajúcu aktualizáciu Asistenta. Ak sa aktualizácia nezobrazuje, pomocou vyhľadávacieho panela v Obchode Play vyhľadajte výraz „Asistent Google“. Klepnutím na „Aktualizovať“ alebo „Inštalovať“ stiahnete aplikáciu.

Potrebujete na používanie aplikácie Google Fit hodinky Google Watch?

Na používanie aplikácie Google Fit nepotrebujete inteligentné hodinky, no ak ich použijete, tréningy sa automaticky pridajú do aplikácie, namiesto toho, aby ste ich museli zadávať sami. Tu je všetko, čo potrebujete vedieť.

Môžem použiť Google Fit namiesto Samsung Health?

Údaje Samsung Health a Google Fit nie je možné synchronizovať. Verzia aplikácie Google Fit pre Galaxy Watch nezahŕňa sledovanie spánku. Na meranie údajov o spánku budete musieť použiť aplikáciu Samsung Health.

Ako synchronizovať Google Fit so Samsungom?

– Na telefóne s Androidom si stiahnite aplikáciu Health Connect z Obchodu Play.
– Otvorte Google Fit.
– Klepnite na Nastavenia profilu. V nastaveniach „Health Connect“ povoľte Sync Fit s Health Connect.

Ako pridám aplikáciu Google Fit do hodiniek Samsung?

Používanie aplikácie Google Fit vo svojom telefóne Prejdite na a otvorte Obchod Play, potom vyhľadajte a vyberte Google Fit: Sledovanie aktivity. Klepnite na položku Inštalovať. Poznámka: Môžete klepnúť na šípku rozbaľovacej ponuky a vybrať hodinky aj telefón, aby sa aplikácia dala nainštalovať na obe zariadenia. Klepnite na Otvoriť a potom sa prihláste do svojho účtu Google.

Môžem pridať Google Apps do svojich hodiniek Samsung?

Aplikácie a hry pre hodinky Wear OS môžete získať z Obchodu Google Play. Tip: Ak chcete používať aplikácie z Obchodu Play, vaše hodinky musia používať Wear OS 2 alebo novší. Zistite, ako skontrolovať verziu hodiniek.