samsung tablet hvordan man tømmer skraldespanden

Det er muligt at slette alle filerne i papirkurven med det samme. For at gøre dette skal du trykke på ikonet Yderligere indstillinger (i øverste højre hjørne af skærmen). Tryk på Tøm for at slette alle filer i papirkurven.

Hvor er papirkurven på Samsungs tablet?

Det kan være i øverste venstre eller nederste højre hjørne af skærmen. Tryk på Papirkurv. Bemærk: Udseendet af indstillingen Papirkurv kan variere afhængigt af din tabletmodel.

Hvordan tømmer jeg papirkurven for e-mails på Samsung-tablet?

- Åbn Gmail -appen på din Android -telefon eller -tablet.
- Øverst til venstre skal du trykke på Menu.
- Tryk på papirkurven.
- Tryk på Tøm papirkurven øverst på skærmen.

Hvordan får jeg adgang til papirkurven på min Samsung?

1 Stryg nedad eller opad på startskærmen for at se alle de tilgængelige apps på din enhed. 2 Tryk på Galleri. 3 Tryk på ikonet Flere indstillinger (øverste højre hjørne). 4 Tryk på Papirkurv.

Sådan tømmes papirkurven på Samsung

6 relaterede spørgsmål

Hvor er min skraldespand?

Følg disse trin for at få adgang til papirkurven på dit Windows 10 -skrivebord: Klik på knappen Start, og vælg derefter Indstillinger. Vælg> Tilpasningstemaer> Indstillinger for skrivebordsikon. Marker papirkurven> Anvend.

Hvordan går man til iPhone papirkurven?

Der er ingen papirkurv på iPhone eller iPad. I modsætning til Windows eller macOS X-operativsystemet har iPhone og iPad ikke en papirkurv inde til at tage midlertidige filer slettet af iOS-brugere.

Hvordan tømmes papirkurven?

Se efter papirkurv -ikonet på skrivebordet. Højreklik (eller tryk længe) og vælg Tøm papirkurven.

Hvor slettes filerne fra papirkurven?

Når du tømmer din papirkurv og sletter en fil, sletter du den faktisk fra indekset! Din fil er stadig gemt på din harddisk, men dens placering anses for fri.

Hvor er skraldespanden?

Via Windows Stifinder Stien til papirkurven er hovedsageligt Denne computer> C -drev> papirkurv.

Hvor er skraldespanden på Android?

Tryk på ikonet "Menu" nederst til højre. Listen med muligheder vises. 3 Åbn "Indstillinger". Stryg ned på skærmen til "Papirkurv".