Samsung hvordan man fjerner sim-kortet

Specialisterne er der for at hjælpe dig direkte.

Hvordan skifter jeg min Samsungs SIM-kort?

– Du vil have modtaget en eject PIN-kode i boksen med din enhed. Indsæt forsigtigt stiften i hullet i SIM-bakken. Den skal klikke åben.
– Fjern forsigtigt bakken fra bakkeåbningen.
– Fjern SIM-kortet eller hukommelseskortet.
– Indsæt forsigtigt bakken i bakkeåbningen.

Hvordan fjerner man SIM-kortet fra en gammel Samsung-telefon?

– Trin 1: Løft bagcoveret på din enhed. Der er en udløserlås på siden for at lette dette.
– Trin 2: Fjern batteriet.
– Trin 3: Tryk fingeren på SIM-kortet, og skub SIM-kortet ud af SIM-porten.

Hvordan bruger man dual SIM på Samsung a50?

1 Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Forbindelser. 2 Tryk på SIM-korthåndtering. 3 Tryk på det SIM-kort, du vil aktivere. 4 Tryk på kontakten til højre for at aktivere SIM-kortet.

Bruger Samsung Galaxy S9 et nano- eller et mikro-SIM?

Galaxy S9 og Galaxy S9 og S9+ bruger nano-SIM-kort, som er det mindste SIM-kort, du kan få fra dit telefonselskab. Samsung Galaxy S6, S7 og S8 og alle deres varianter (f.eks. S8+, S7 edge, S6 edge og S6 edge+).

Selvstudium åbner en SIM-kortskuffe

13 relaterede spørgsmål

Hvordan sætter man et nano-SIM i en Samsung Galaxy S9?

Hvordan ved jeg typen af ​​mit SIM-kort?

Det meste af tiden vil instruktionerne, der fulgte med din telefon, fortælle dig størrelsen på det SIM-kort, der kræves til din enhed. Hvis du ikke har det ved hånden, kan du lave en Google-søgning efter din mobiltelefonmodel, og du kan finde størrelsen på det SIM-kort, der bruges af din enhed.

Hvad er retningen af ​​Nano SIM i Iphone?

Indsæt eller fjern Nano-SIM-kortet i SIM-bakken med guldkontakterne nedad og den indhakkede kant øverst til højre. Skub SIM-bakken tilbage, indtil den klikker på plads og flugter med siden af ​​enheden.

Hvordan ved jeg, om mit SIM-kort er et nano-SIM?

Hvad er et Nano SIM-kort? Introduceret i 2012, Nano SIM er den nyeste og mindste version af SIM-kortet. Den måler kun 8,8 x 12,3 mm, og der er næsten ingen blank plast omkring chippen. Dette er langt den mest almindelige og mest brugte SIM-kortstørrelse i disse dage.

Kan et mikro-SIM klippes til en nano?

Nej lad være. Micro SIM er tykkere end nano SIM. Hvis du indsætter et ændret SIM-kort, kan det sætte sig fast i SIM-slottet. Du kan få et nano-SIM fra din mobiludbyder eller den butik, hvor du købte telefonen.

Kan du sætte et nano-SIM i en mikro-SIM-slot?

Hvor bliver SIM-kortet af i S9?

SIM- og microSD-bakken er placeret øverst til venstre på enheden. For at indsætte et SIM- eller microSD-kort skal du indsætte et SIM-værktøj i det lille hul for at skubbe SIM- og microSD-bakken ud.

Kan du krympe et mikro-SIM ned til nanostørrelse?

Selvom du bruger en af ​​disse "certificerede" skærere, kan du stadig beskadige SIM-kortets kontakter. Derudover er NanoSIM også 0,08 mm tyndere end MicroSIM, så du skal muligvis bruge sandpapir til at passe det til SIM-bakken på enheden.

Har jeg et mikro-SIM eller et nano-SIM?

Et nano-SIM er det mindste SIM-kort. Du finder det i telefoner som iPhone 7, iPhone 7 plus, Samsung Galaxy S8. Et mikro-SIM er det næstmindste SIM-kort. iPhone 4s, Samsung Galaxy S5 og S4, LG G5 SE bruger alle denne størrelse.

Hvordan indsætter man en nano SIM-slot?

Hvordan ændrer man størrelsen på et mikro-SIM til et nano-SIM?

Hvilken vej går et SIM-kort i Samsung S9?

Hvordan ved jeg, om jeg har et mikro- eller nano-SIM?

Et mikro-SIM-kort er mellemstort. Disse har mere plastik omkring sig end et nano-SIM, men mindre end et standard-SIM. De har også en lidt større chip.

Alle eksperthold er til din rådighed, hvis du har brug for mere information. I tilfælde af fiasko, garantien kunne endelig være til god hjælp for dig.