Sådan åbner du Samsung a51

Hvordan åbner man en Samsung for at fjerne batteriet?

Brug nylonhåndtaget til at løsne det stik, der holder fingeraftrykslæseren til logikkortet. Du kan nu fjerne komponenten med metaltangen. For at få adgang til de forskellige batteristik skal du fjerne topcoveret på din telefon.

Hvordan skifter jeg batteriet i en Samsung 51?

Den centrale ramme holdes på plads af plastikclips. Indsæt et åbningsstik mellem midterrammen og frontpanelet i bunden af ​​telefonen ved siden af ​​opladningsporten. Skub åbningsstikket til nederste venstre hjørne for at frigøre plastikklemmerne.

hvordan man åbner samsung galaxy a51

9 relaterede spørgsmål

Hvordan kan jeg indsætte et andet SIM-kort i Samsung A51?

Hvordan tænder man en Samsung A51, der ikke tænder?

Tryk på On/Off og Lydstyrke ned samtidigt i cirka ti sekunder. Mobilen tænder igen (svarende til en blød nulstilling). En ny skærm vises Uploadtilstand: i 3 sekunder skal du trykke på lydstyrken ned og tænd/sluk samtidigt. Mobilen tænder igen.

Hvordan fjerner man et batteri fra en mobiltelefon?

Hvordan bruger man et andet SIM-kort slot?

Hvordan kan jeg bruge 2 SIM-kort i Samsung A51?

På startskærmen skal du trykke på Apps → Indstillinger → SIM-korthåndtering → Tryk på en eller begge SIM- eller USIM-kortkontakter for at aktivere dem. Bemærk: Hvis begge kort er aktiveret, kan du modtage opkald og beskeder på hvert kort. Men hvis du er i gang med et opkald med det ene kort, kan det andet kort ikke bruges til at modtage nye opkald.

Hvordan reparerer man en telefon, der ikke tænder?

– Genopladning af batteriet i et øjeblik er den første ting, du skal gøre for at rette op på en telefon, der ikke vil tænde. Derfor skal den først og fremmest tilsluttes en vægoplader. Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du prøve en anden oplader eller prøve en anden stikkontakt.

Hvordan sætter man et SD-kort i en Samsung Galaxy A51?

Tryk på Sluk. Indsæt SIM-kortudløserværktøjet i det til dette formål beregnede hul i SIM-kortskuffen og skub indtil skuffen åbner. Placer SD-kortet i dets slot i skuffen, og anbring metalkontakterne nedenunder. Sæt skuffen tilbage i telefonen.

Hvilket SIM-kort til Samsung på 51?

Samsung a51 nano sim-kort.

Hvilket SD-kort til Samsung på 51?

Acce2s - 128 GB Class 10 Micro SD Memory Card til Samsung Galaxy A32 - A12 - A42 - A02s - A51 5G - A31 - A21s - A41 - A71 - A51 - A10 - A70 - A20e - A50 - A40 - A9 (18) - A7 2018 – A6 Plus – og +