Sådan sætter du samsung sundhed på fransk

Hvor er indstillingsmenuen på Samsung?

– 1 Gå til "Indstillinger" og derefter "Skærm".
– 2 Vælg den indstilling, du vil justere.
– 3 Indstil indstillingen efter din smag.

Hvorfor virker Samsung Health ikke?

1 Løsning. Gå til indstillingerne på din mobil, søg efter applikationens sundhed, lagring og du tømmer cachen, hvis det ikke virker, sletter du også dataene og du genstarter din mobil.

Tutorial Sådan bruger du S-Health, applikationen, der hjælper dig med at styre dit helbred

7 relaterede spørgsmål

Hvor finder man menuen på Samsung-telefonen?

Menu-tasten er den til venstre for Hjem-knappen. Det bruges til at vise applikationsmenuer eller -indstillinger. Hvis du ikke kan finde indstillingerne for et program, så prøv at trykke på denne tast: de vil blive vist.

Hvordan nulstiller jeg min Samsung Health-app?

Åbn Samsung Health-appen, tryk på Flere muligheder (de tre lodrette prikker), og tryk derefter på Indstillinger. Stryg og tryk på Ryd personlige data, tryk på Ryd, og tryk derefter på Ryd igen for at bekræfte. Indtast dine Samsung-kontooplysninger, når du bliver bedt om det, og tryk derefter på OK for at afslutte.

Hvor kan jeg finde indstillinger på en Samsung-tablet?

For at gøre dette skal du blot åbne applikationen "Indstillinger" ved at stryge skærmen op for at afsløre applikationspanelet eller ved at åbne genvejspanelet.

Hvad skete der med Samsung Health-appen?

Ifølge et skærmbillede opnået af SamMobile, fra den 23. marts, vil Samsung Health ikke længere være tilgængelig på Android OS 7.0 Nougat eller lavere. Dem med ældre Galaxy-telefoner og -tablets skal opgradere til en ny version af Android for at fortsætte med at bruge Samsung Health eller opgradere til en nyere telefon.

Hvordan tæller Samsung Health skridt?

Samsung Health bruger en tilsluttet enhed, som din mobiltelefon eller Galaxy Watch, til at måle og opdatere dit skridttæller. Det samlede antal trin vises på dit ur og telefon ned til minuttet, så du kan have en nøjagtig optælling til enhver tid.

Hvordan løser jeg, at min Samsung Health ikke fungerer?

Gå til Indstillinger > Programmer > Samsung Health > Lager > Ryd cache. Hvis problemet fortsætter efter det, skal du følge disse trin igen og trykke på "Ryd data" og derefter genstarte din telefon.

Hvad er den bedste sundhedsapp?

– 1/5. AllergoBox, den anti-allergi sundhedsapp. AllergoBox.
– 2/5. Sundhedsappen Health For You. Sundhed for dig.
– 3/5. Gluci Check, sundhedsappen til at overvåge din diabetes. Glukosekontrol.
– 4/5. Santé.fr: public service-appen.
– 5/5. Qualyo-applikationen til jernsundhed.