Sådan laver du et linjeskift på whatsapp Android

Gå til en linje i en besked: SHIFT + Enter.

Hvordan laver man et linjeskift på Samsung?

Det er lige så dumt, at ved at trykke på SHIFT-tasten bliver humørikonet-tasten til en vognretur! 3. nov. 2014

Mit Whasapp-tastatur kan ikke linjeombrydning| Gå til en ny linje, mens du skriver

8 relaterede spørgsmål

Hvordan aktiverer man onlinefunktionen på WhatsApp?

– Åbn WhatsApp-applikationen på din smartphone;
– Tryk på den lodrette ellipse øverst til højre på skærmen;
– Vælg "Indstillinger" og derefter "Konto";
– Gå til "Privatliv" og "Online";
– Vælg den mulighed, der passer dig.

Hvorfor kan jeg ikke længere se, om personen er online på WhatsApp?

Du kan ikke se nogens online tilstedeværelse, hvis de ikke har gemt dit nummer til deres kontakter eller sendt en besked før. Du kan bruge indstillinger til at styre, hvem der kan se din online tilstedeværelse.

Hvordan læser man WhatsApp uden at blive set online?

Den nemmeste teknik er at aktivere din flytilstand. For at gøre dette skal du gå til indstillingerne på din smartphone for at aktivere denne konfiguration, som afbryder alle netværksforbindelser. Åbn WhatsApp og læs din besked. Afslut derefter applikationen, mens du beholder "flytilstand".

Hvordan kan jeg se mine kontakters WhatsApp-status?

Tryk på fanen STATUS for at se en kontakts statusopdatering. Tryk derefter på kontaktens statusopdatering. Hvis du vil svare på en kontakts statusopdatering, skal du trykke på SVAR, mens du ser den.

Hvordan kan jeg se status for mine kontakter?

Tryk på fanen STATUS for at se en kontakts statusopdatering. Tryk derefter på den kontakts statusopdatering. For at svare på en kontakts statusopdatering skal du trykke på SVAR, mens du ser den. Besvarer dette dit spørgsmål?

Når vi ikke kan se forbindelsestiden på WhatsApp?

For at skjule tidspunktet for dit sidste login til appen skal du gå til "Indstillinger" og vælge "Konto". Når du er på din konto, skal du vælge indstillingen "Privatliv". Deaktiver indstillingen "Set ved"... og vælg "ingen". Det er det, muligheden for sidste login-tidspunkt er deaktiveret.

Hvordan ved du, om nogen har slettet dig fra WhatsApp?

Dine beskeder vises som sendt, men er ikke blevet leveret eller læst. Du kan ikke invitere ham til en privat chat. Du ser ikke længere deres profilbillede, som til sidst erstattes af et generisk gråt ikon. Hans WhatsApp-status er tom.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen status på WhatsApp?

Hvis du ikke kan se en persons online tilstedeværelse, profilbillede, nyheder, status eller læsekvitteringer, kan det være på grund af en af ​​følgende årsager: Der er et midlertidigt problem med netværket.