Sådan slukker du for samsung a51

Hvis du har en enhed med 3 nøgler; tryk og hold tænd/sluk-knappen nede (2-3 sekunder). Hvis din enhed kun har 2 knapper, skal du trykke på side- og lydstyrke ned-knapperne og holde dem nede samtidigt (som vist nedenfor). 2 Tryk på Sluk.

Hvor er tænd/sluk-tasten på Samsung A51?

Første trin Opdag hovedtasterne For at tænde din Samsung Galaxy A51 skal du trykke på og holde tænd/sluk-knappen på siden af ​​din Samsung Galaxy A51 nede.

Hvordan slukker jeg Samsung A51 med Bixby?

For at tænde telefonen skal du trykke på og holde Bixby-tasten nede og låse den. Lås om nødvendigt telefonen op. For at slukke telefonen skal du glide fingeren fra toppen til bunden af ​​skærmen. Tryk på strømikonet.

Sådan slukker du Samsung A51 (2 metoder)

8 relaterede spørgsmål

Hvordan genstarter eller genstarter jeg min Samsung A51?

Hvis din enhed er frosset og ikke reagerer, skal du trykke og holde tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen nede samtidigt i mere end 7 sekunder for at genstarte den.

Hvordan tvinges til at lukke en Samsung ned?

Tryk og hold på to knapper samtidigt i 10 sekunder. Disse er tænd/sluk-tasten og lydstyrke ned-knappen (-).

Hvordan slukker man telefonen med Bixby?

1/ Frakobl Bixby fra ON/OFF-knappen Hvis du vil slukke for telefonen "normalt", skal du gå til Indstillinger>Avancerede funktioner>Sidetast og derefter vælge Sluk-menuen med et langt tryk.

Hvor er Bixby -knappen?

Tryk på Bixby -knappen på venstre side af din mobil.

Sådan slukkes en Samsung uden skærmen?

Tryk på tænd / sluk- og lydstyrketasterne i 10 sekunder.

Hvad er specielt ved Samsung Galaxy A52?

Samsung Galaxy A52 5G-kamera Der er få rigtig gode funktioner på dette kamera, men for de fleste vil det ikke være et problem. Der er en kraftfuld 64 MP hovedsensor med optisk billedstabilisering og en f/1.8 blænde. Det er også kun et af de fire elementer i bagskyderen.

Hvordan slukker jeg min telefon ved 51?

Tryk længe på tænd/sluk-tasten.

Hvordan deaktiverer man Bixby?

Åbn den forudinstallerede Bixby-app på din Samsung-enhed, klik på burgermenuen (3 overlejrede linjer) øverst til venstre, tryk på indstillingsikonet, der er placeret øverst til højre i sidemenuen, vælg indstillingen Voice wake-up og deaktiver den.