hvordan man slår samsung sundhed fra

Hvordan fjerner jeg Samsung Health fra min meddelelseslinje?

Åbn Samsung Health på dit ur, og tryk derefter på Trin. Stryg og tryk på Indstillinger, og tryk derefter på kontakten ud for Notifikationer for at slå underretninger til eller fra.

Hvordan slipper man af med Samsung Health?

Fra startskærmen skal du bare trykke og holde på en tom del af skærmen og derefter stryge til højre til Samsung Free-siden. Tryk på kontakten ved siden af ​​Samsung Free for at slå den fra.

Hvorfor virker min Samsung Health ikke?

Hvis dine Samsung Health-data ikke synkroniseres automatisk mellem dit ur og telefon, bør du tjekke din netværksforbindelse og sørge for, at appen er opdateret. Hvis dit ur blev sat op uden en telefon, gemmes din seneste aktivitet kun på uret, og du vil ikke kunne se den på din telefon.

Hvad skete der med Samsung Health-appen?

Ifølge et skærmbillede opnået af SamMobile, fra den 23. marts, vil Samsung Health ikke længere være tilgængelig på Android OS 7.0 Nougat eller lavere. Dem med ældre Galaxy-telefoner og -tablets skal opgradere til en ny version af Android for at fortsætte med at bruge Samsung Health eller opgradere til en nyere telefon.

Galaxy S10 / S10+: Sådan slår du Samsung-sundhedsmeddelelser / trin / dvale fra

13 relaterede spørgsmål

Hvordan slår jeg Samsung Health fra på s22 Ultra?

Kan jeg afinstallere Samsung Health?

Enhver app, du selv har downloadet, kan afinstalleres. Hvis du afinstallerer en app, fjernes den helt fra din telefon. Deaktivering af en app vil fjerne den fra Apps-skærmen og forhindre den i at køre i baggrunden. Deaktiverede apps vil ikke længere modtage opdateringer.

Hvordan fjerner jeg Samsung Health fra mit Galaxy Watch?

Tryk på Apps, stryg og tryk derefter på Administrer apps. På Galaxy Watch4 og Galaxy Watch5-serien skal du trykke på Urindstillinger og derefter trykke på Apps. Tryk på Slet-ikonet (skraldespanden), vælg den eller de apps, du vil fjerne, og tryk derefter på Afinstaller. Tryk på Afinstaller for at bekræfte.

Kan jeg fjerne Samsung Health på min telefon?

Når du er klar til at slette dine Samsung Health-data, kan du gøre det direkte fra appen. Åbn Samsung Health-appen, tryk på Flere muligheder (de tre lodrette prikker), og tryk derefter på Indstillinger. Stryg og tryk på Ryd personlige data, tryk på Ryd, og tryk derefter på Ryd igen for at bekræfte.

Kan du slette apps fra Galaxy Watch 4?

For at fjerne apps direkte fra dit ur skal du gå til appskærmen, der indeholder den app, du vil afinstallere. Tryk og hold på denne skærm. Eller, hvis du bruger Galaxy Watch4 eller Galaxy Watch5-serien, skal du trykke og holde på appen. Tryk derefter på ikonet Slet og tryk derefter på fluebenet for at bekræfte.

Hvad er Samsung Health-appen, og har jeg brug for den?

Appen hjælper dig med at sætte mål og spore din aktivitet, søvn, vægt, puls og andre vitale ting i løbet af dagen, og giver dig derefter personlig, letforståelig indsigt i dine sundhedsvaner. Tilgængelig til Android- og iOS-enheder, det er især nyttigt for dem, der bruger Samsungs bærbare enheder.

Hvordan stopper jeg Samsung Health-appen i at køre i baggrunden?

Hvis du har begrænset interaktion med appen, hvorfor så ikke gå til Indstillinger > Batteri- og enhedspleje > Batteri > Baggrundsbrugsgrænser > Dyb søvn-apps > Tryk på "+" øverst til højre > Samsung Health > Tilføj. Dette vil forhindre enhver baggrundsaktivitet, så Samsung Health fungerer kun, når du åbner det manuelt.

Hvordan kan jeg slippe af med uønskede apps på min Samsung Galaxy?

– 1 Stryg op på skærmen for at få adgang til din app-linje.
– 2 Tryk længe på appikonet for flere muligheder, og vælg Afinstaller.
– 3 Tryk på OK for at afinstallere programmet.

Hvordan kan jeg slippe af med trintællermeddelelser?

Yderligere advarsler for træningsdetektering og inaktivitet kan også justeres. Åbn Samsung Health på dit ur, og tryk derefter på Trin. Stryg og tryk på Indstillinger, og tryk derefter på kontakten ud for Notifikationer for at slå underretninger til eller fra.

Hvordan fjerner jeg uønskede apps fra min Samsung Galaxy s4?

Koster Samsung Health penge?

Samsung Health (oprindeligt S Health) er en gratis applikation udviklet af Samsung, der sporer forskellige aspekter af dagligdagen, der bidrager til velvære, såsom fysisk aktivitet, kost og søvn.

Hvilke Samsung-apps kan jeg slette?

– AR skribleri.
– AR Emoji.
– AR Emoji-klistermærker.
– Bixby stemme.
- Kalender.
– Spilstarter.
– Link til Windows.
– Min Galaxy.

Hvordan slår jeg skridttælleren fra på min telefon?

Gå til Indstillinger > Privatliv > Bevægelse og fitness. Slå "Fitness Tracking" fra for at deaktivere din iPhones skridttæller, kropsbevægelser og anden aktivitetssporing for alle apps.