Sådan forbinder du Samsung TV til wifi

– 1 Åbn din tv-menu.
– 2 Gå til "Indstillinger" og derefter til "Generelt".
– 3 Gå til “Netværk”.
– 4 Åbn derefter afsnittet "Åbn netværksindstillinger".
– 5 Vælg "Trådløs".
– 6 Listen over tilgængelige trådløse netværk vises på dit tv.
– 7 Hvis dit netværk ikke vises på listen:

Hvorfor vil mit Samsung TV ikke oprette forbindelse til WiFi?

Genstart routeren. Afbryd strømmen, vent ca. 1 minut og tilslut den igen. Prøv at tilslutte en anden enhed til routeren. Hvis det virker, er det et tv-problem, og hvis det ikke gør, er det et routerproblem.

Hvorfor kan jeg ikke tilslutte mit tv til WiFi?

Opdater tv-softwaren til den nyeste version. Nulstil TV-strømmen. Nulstil modemmet eller routeren. Tag modemets eller routerens netledning ud af stikkontakten i 30 sekunder.

Sådan forbinder du Samsung TV til internettet via WiFi – Connected Smart TV Wifi

4 relaterede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke tilslutte mit tv til WiFi?

1 Frakobl alle enheder, der er tilsluttet netværket, inklusive dit modem, din router og dit tv. 2 Gentilslut enhederne én ad gangen, start med routeren og tilslut derefter den nærmeste enhed. 3 Vent, indtil hver enhed fungerer fuldt ud, før du tilslutter den næste.

Hvorfor registrerer mit tv ikke WiFi?

Dit fjernsyn modtager muligvis ikke længere wifi, fordi det ikke er blevet opdateret. For at installere de seneste opdateringer skal du slutte dit tv til internetboksen ved hjælp af et Ethernet-kabel og downloade de seneste opdateringer.

Hvorfor afbrydes mit Smart TV fra Wi-Fi?

TV'et er for tæt på routeren. Hvis tv'et og routeren er for tæt på hinanden, fungerer kommunikationen muligvis ikke. Vi anbefaler at holde en afstand på mindst en meter mellem tv'et og routeren.

Hvordan ved jeg, om mit tv fungerer på WiFi?

For at finde ud af, om dit tv tilbyder Wi-Fi-forbindelse, skal du blot åbne indstillingsmenuen med din fjernbetjening. Hvis du finder et sted på skærmen, der vises en undermenu med navnet "Wi-Fi" eller "Netværk", så vil du have bekræftelse på, at dit fjernsyn understøtter en Wi-Fi-forbindelse.